Házisárkány

Véletlenül sem jó

Ideális esetben van egy szép szabályos alaprajzunk és minden a lehető legjobb helyre kerül. Ideális esetben igen. Gyakorlatilag ilyen nincs, hiszen ha más nem, egy WC tutira befigyel valamelyik területre.

A mi alaprajzunk nem szabályos. Nagyon nem. Van néhány dolog, ami véletlenül jó helyre kerül, de akad olyan is, amivel trükközni kell, mert még véletlenül sem tudjuk jó helyre tenni.

 

WC

A WC tulajdonképpen sehol sincs jó helyen, mert az adott terültet rombolja, de valahova tenni kell. Annyit lehet vele trükközni, hogy megfelelő színűt választunk. Ez rendben, bár szerintem nem szép a színes szaniter, de ez ízlés dolga. Nekünk szerencsére olyan területen lesz, ahol jó a fehér, de akkor sem színezném, ha nem lenne jó.

 

Hűtő

A WC-hez hasonlóan ez sincs jó helyen, főleg, ha fagyasztó is van benne, de mivel valahova tenni kell, víz területen lenne a legjobb helyen. Ez nekünk a játszószoba és a terasz egy kis része. Nem olyan helyek, ahova hűtőt szoktunk tenni. Egyetlen logikus helyre tudjuk tenni, az étkezőbe, ami viszont a fa elemű család, egészség területen lesz. A színével tudunk trükközni; kap egy szép matricás borítást. Például egy ilyen őzeset, vagy valamilyen erdőset. Ezen még dolgozunk.

Másik variáció, hogy a kamra kap szellőzést, és betesszük oda a hűtőt. Így nem kell a szép fémes színén változtatni, mert a fém elemű kreativitás, gyerek területre kerül.

 

ID-100406803

 

Sütő, főzőlap

Lehetne akár jó is, hiszen tűz elemű és mint ilyen a konyha föld és/vagy tűz területre eső részén jó is lehetne, de fekete. Úgy lehetne vele trükközni, hogy fehéret választunk, ami a szerelem, párkapcsolat részen elfér, de arról hiányzik az a funkció, amihez mi ragaszkodunk. Ezzel meg kell barátkozni.

 

Étkező

A lakás középpontjába elhelyezett étkezőasztalról már most is tudnék mesélni, ez nem fog változni, azaz annyiban mégis, hogy most éppen csak belelóg a sarka a középponti részbe, az új lakásban pedig majdnem a fele benne lesz. Az asztal fehér, mert a mostani lakásban ez való az étkezőbe, az újban viszont nagyon nem lesz jó. Inkább lenne sima fa vagy barna. Első körben teszek rá megfelelő terítőt, aztán meglátom, mi lesz vele.

 

Saját területem

Tűz eleműként egyetlen az én területem a hír, hírnév terület a lakásban, ami először úgy tűnt, a nappali egyik falát érinti, amit jól tudtam volna aktiválni, de miután bekerültek a lakásba az elektromos dolgok, és újra bemértem, kiderült, hogy nagyon nem. A konyha nagyobb része lett az “enyém”, ami nem is lenne baj, viszont az kellemetlenebb, hogy a zuhanyzós fürdő kisebb fele. A zuhany esik ide ugyan, nem a WC, de nem sokat változtat a dolgon.

 

Nemsokára hozom egyesével a helyiségeket, de az még nem most lesz. 🙂

 

A blog Facebook oldalához ITT tudsz csatlakozni, instagramon ITT, twitteren pedig ITT tudsz követni.

Kép: freedigitalphotos.net

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!