Házisárkány

Gyerekcsalogató tippek

Biztosan veled is előfordult, hogy olyan helyre tévedt a házitotyogód, ahol nagyon nem kellene matatnia, és hiába hozod el onnan újra és újra, mindig visszamegy. Tudok néhány trükköt, amivel bárhonnan ki lehet csalogatni. Az más kérdés, hogy onnantól közösen végzitek az éppen aktuális munkát. 🙂

 

Mosogatógép

Ha úgy gondolod, van néhány perced, hogy gyorsan ki- és bepakold a mosogatógépet, akkor tévedsz. Azonnal ott teremnek, hogy aztán egy óvatlan pillanatban bármit kirántsanak, amit elérnek. Tisztát, koszosat egyaránt, az nekik mindegy. A lényeg a zsákmányejtés.

 

Sütőajtó

Ha szerencséd van, csak kívülről csodálják a vacsora elkészültét, rosszabb esetben megrágják a fogantyút és/vagy próbálják kinyitni az ajtót, de az biztos, hogy amint kinyitod, ott teremnek.

 

Mosógép

Akár szennyes, akár éppen kimosott ruha van benne, ha nyílik az ajtó, már ott is vannak segíteni.

 

Kekszeszacskó

Csak próbálj suttyomban elmajszolni egy kekszet. Csak akkor állj neki, ha képes vagy éhező pillantások kereszttüzében is enni.

 

Telefon

Zsibbad a nyakad a telefon válladhoz való szorításától? Hangosítsd ki és tedd le valahova! Bárhol is van a gyermeked, biztosan azonnal megpróbálja megszerezni.

 

Bejárati ajtó

Mindegy, hogy a férjed, a nagymama vagy a szomszéd jön, mindenről tudniuk kell. Lehetőleg azonnal. Haladó változatban hangos kurjantással ad hangot abbéli örömének, hogy kinyílt az ajtó.

 

Konyhaszekrény

Nem kell egyedül kínlódnod az edények előszedésével főzés előtt. Csak nyisd ki a szekrényajtót, máris lesz segítséged.

 

Erkélyajtó

Mindegy, hogy tél van vagy nyár, kánikula vagy éppen fagy, a nyitott erkélyajtó nagy csábítás, amin azonnal ki kell jutni. Főleg, ha kiszöktél teregetni. Akkor úgy tapadnak majd az ablakra, mint a csiga az akváriumra.

 

Tudtok még?

A blog Facebook oldalához ITT tudsz csatlakozni, instagramon ITT, twitteren pedig ITT tudsz követni.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!