Házisárkány

A tértisztítás fontosságáról

Sokan azt gondolják, a feng shui valami hókuszpókusz, unatkozó háziasszonyok szórakozása. Nem célom az ő meggyőzésük, azt azért nem árt tudni, hogy ők is használják, csak nem tudatosan. Az ő lakóterületük is mutatja az aktuális élethelyzetüket.

Aztán vannak azok, akiket érdekel, olvasnak róla, kutakodnak a témában a neten, elolvasnak néhány könyvet, aztán nekiesnek a lakásnak az olvasottak alapján, és amikor a várt hatás elmarad, a sarokba dobják az egészet, hogy nem működik. Pedig a hatás nem maradt el, csak esetleg nem az, amit vártak.

Ennek több oka lehet. Nem sorolom föl az összeset, nem is tudom, mert a legtöbb hiba abból adódik, hogy általános értelemben próbálták befengshuizni a lakást, ám ilyen nem létezik, mivel ami pl. nekem jó, az nem biztos, hogy másnak is, hiszen más a lakás tájolása, a helyiségek elhelyezkedése (akár egymáshoz képest is), és mások vagyunk mi is. Nincsenek mindenkire tekintve általános jó megoldás. Vannak szabályok, amiket egy adott lakásra lebontva kell alkalmazni.

Az egyik ok lehet a tértisztítás elmaradása. Az addig rendben, hogy a megfelelő színű, formájú és anyagú bútorokat és tárgyakat helyezünk el a lakásban, de ne ész nélkül. Az a célunk, hogy a lakásban megfelelően áramoljon az energia, hiszen az egész feng shui erről szól.

Tehát mielőtt nekiesnénk a lakásnak, tisztítsuk meg a teret a negatív energiáktól. Enélkül csak felkavarjuk, megbolygatjuk az egészet, és hiába alakítjuk a lakást a feng shui szerint, a várt hatás elmarad, helyette akár sokkal rosszabbra fordulhatnak a dolgok.

ID-10028347

Kép forrása: www.freedigitalphotos.net

A blog Facebbok oldalához ITT tudsz csatlakozni.

Címkék:

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!